Extra concert Usher in Ahoy

0

Usher Raymond IV, oftewel Usher, is morgen (14 januari 2011) te zien in een uitverkocht Ahoy. Het Amerikaanse multitalent trekt wereldwijd volle zalen. Niet alleen vanwege zijn zangkwaliteiten, maar ook om zijn eigenzinnige ‘moves’. Usher heeft als een waar pop-icoon zijn eigen dansstijl ontwikkeld. Met Michael Jackson als zijn grote inspirator was het dan ook niet vreemd dat Usher een emotioneel optreden verzorgde tijdens de Michael Jackson Memorial.

Was het in 2004 zijn album Confessions waarvan er ruim 15 miljoen over de toonbank gingen, zijn nieuwste album Raymond vs Raymond belooft een nieuw record. Het album bevat onder meer ‘Hey Daddy’, ‘Lil Freak’, ‘There Goes My Baby’ en ‘OMG’ featuring will.i.am’. Met laatstgenoemd nummer behaalde hij drie nominaties voor de 2010 MTV Video Music Awards (Best Male Video, Best Dance Video en Best Choreography).

Voor de liefhebbers die geen kaart hebben kunnen bemachtigen is er goed nieuws: er is een extra concert gepland op zondag 6 maart 2011. Dat meldt Ahoy op haar site.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.