Bow Wow in de Melkweg

0

Geweldig nieuws voor de fans van Bow Wow: binnenkort geeft hij een optreden in de Melkweg. De 23-jarige rapper, voorheen “Lil’ Bow Wow”, die hits scoorde als Take Ya Home, My Baby en You Can Get It All, is gegroeid tot een groot artiest en zal dit laten zien tijdens zijn spetterende concert op zaterdag 5 februari.

Bow Wow is een veelbelovend artiest uit de hiphop industrie die al met verscheidene grote namen heeft samengewerkt. Zo werd hij ontdekt door Snoop Dog en Dr Dre en heeft hij verschillende nummers gemaakt met onder andere Omarion en Ciara. Binnenkort komt Bow Wow met zijn nieuwe album Underrated! Naast het maken van muziek heeft Bow Wow zich ook bezig gehouden met acteren, zo vertolkte hij bijvoorbeeld een rol in The Fast and The Furious. Dit jaar is hij te zien in Madea’s Big Happy Family!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.