Bobby Farrell herdacht en begraven

0

De vorige week overleden artiest Bobby Farrell werd zaterdag herdacht in de Stadsschouwburg. Honderden mensen kwamen naar de herdenking die sfeervol was, met live jazz en soulmuziek. De toespraken waren in een mix van talen, waaronder Engels en Papiaments meldt AT5.

Naast dochter Zanillya Farrell en familieleden was ook de originele bezetting van Boney M. aanwezig. Het ging om de zangeressen: Liz Mitchell, Marcia Barrett en Maizie Williams. Het is voor het eerst sinds het uiteenvallen van de popgroep in 1986 dat de leden weer bij elkaar waren.

‘Daddy Cool’ Farrell kreeg een staande ovatie van de aanwezigen. Na de bijeenkomst werd hij, toepasselijk, door de artiestenuitgang naar buiten gedragen. Daarna werd hij naar begraafplaats Zorgvlied gebracht.

Voorafgaand aan de herdenking sprak AT5 met zijn dochter en met zangeres Anthea. Klik hier om dit te lezen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.