Onderzoek in Hongarije om rapper Ice T

0

De Hongaarse media-autoriteit doet onderzoek naar een radiostation wegens het spelen van twee nummers van de Amerikaanse rapper Ice T. De nummers “Warning” en “It’s On” werden in september vorig jaar vóór negen uur ‘s avonds ten gehore gebracht – en dat mocht niet wegens de expliciete teksten, zo meldt de media-autoriteit op de eigen website.

De radiozender in kwestie, Tilos Radio, meent dat de nummers geen “nadelig effect op de morele ontwikkeling” van kinderen onder de 16 hadden omdat de zender maar weinig jonge luisteraars heeft en de teksten bovendien in een buitenlandse taal zijn.

De rapper zelf reageert enthousiast op het bericht, meldt het persbureau AP.

Een van de nummers:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.