Mario Raadwijk neemt afscheid van Re-Play

0

Tijdens de maanden januari en februari 2011 is de theatertour ‘From Rotown to Motown’ de laatste mogelijkheid om Re-Play met vier zangers te bewonderen. Mario Raadwijk heeft namelijk na rijp en lang beraad besloten om na zeven jaar Re-Play per 1 maart 2011 de groep te verlaten en zich te richten op een aantal andere doelen in zijn leven. Re-Play is, door haar lange bestaan, een echte vriendenploeg geworden en het doet altijd zeer als je afscheid moet nemen van een vriend, ook al is dat dan in dit geval muzikaal. De overige groepsleden kennen Mario echter goed genoeg om te weten dat hij bewust deze keuze heeft gemaakt en respecteren dit volledig, hoe jammer ze het ook vinden.

De vrienden van het allereerste uur, Alwin Burke, Henk Waarde en Sam de Wit hebben in de loop van de jaren meerdere collega’s gehad als vierde lid, welke ook weer na verloop van kortere of langere tijd de groep om diverse redenen verlieten. Daarom hebben zij besloten om met z’n drieën door te gaan en de opengevallen plaats niet meer op te vullen.

Re-Play is druk momenteel bezig met de voorbereiding van de theatertour ‘From Rotown to Motown’ en de opnamen van een nieuw album. Begin januari zal de single ‘Niemand’ versie 2011 verschijnen. Deze eerdere hit van de groep is in een nieuw jasje gestoken en zal vanaf 4 januari te downloaden zijn.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.