Speciale editie van RICH met Afrojack

0

Op zondag 19 december zal RICH een speciale editie organiseren waarbij Afrojack uitgenodigd zal worden. Dat de special op de 19e plaatsvindt, maakt het nog specialer omdat Afrojack dit jaar op nummer 19 is binnengekomen in de DJ Mag top 100 van de allerbeste dj’s ter wereld!
Hard werken wordt beloond, zo ook voor Afrojack. De wereldbekende dj/ producer is dit jaar op de 19e plaats van de DJ Mag Top 100 binnengekomen. Hiermee is hij de op een na hoogste binnenkomer in deze wereldwijde dj-lijst. Het afgelopen jaar heeft Afrojack vele successen geboekt.

Zijn producties kwamen over de hele wereld de charts binnen en werden geprezen door grote namen als David Guetta en Steve Angello (Swedish Housemafia red.). Ook heeft hij Lady Gaga “Alejandro” en Madonna “Revolver” geremixt. Daarnaast was Afrojack headliner van diverse wereldberoemde clubs en festivals, waaronder Pacha Ibiza, Creamfields (UK), Ultra Music Fesitval (Miami) en Electric Daisy Festival in Los Angeles. Zo’n hoge binnenkomst in deze belangrijke dj lijst is een fantastische prestatie en een grote eer. Er is een totaal ruim een half miljoen keer gestemd. Afrojack: “Het is overweldigend om zo veel support te krijgen van de mensen voor wie ik draai! Het is een echte eer om zo hoog deze lijst binnen te komen en ik kijk nu nog meer uit naar aankomende events.
Afrojack gaat het komende jaar gebruiken om te proberen zijn huidige positie te verbeteren. De voortekenen zijn goed. Om te beginnen is zijn Top 40 hit ‘Take Over Control’, samen met de spraakmakende zangeres Eva Simons, over de hele wereld getekend en is de videoclip het afgelopen weekend uitgebracht. De plaat is vooral in Engeland en Amerika nu al een grote hit. Daarnaast is hij op dit moment druk bezig met nieuwe producties, waaronder remixes voor Rihanna en verschillende songs met David Guetta en de Black Eyed Peas.
Maar eerst zal Afrojack op 19 december bij RICH, zijn spectaculaire binnenkomst binnen komst op de 19e plek in de DJMag top vieren in de Escape Venue!

Zondag 19 december – RICH Invites Afrojack – Escape Venue Amsterdam – 23.00u tot 04.00u – Presale E10 at www.escape.nl en Paylogic – Line-up: Afrojack, Brian Chundro & Santos, Delivio Reavon & Aaron Gill, Dirtcaps, Nizzle, Jay-B, Mo MC

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.