Ne-Yo live in Ahoy Rotterdam

0

Na drie uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall heeft R&B held Ne-Yo besloten het groter aan te pakken. Hij komt op zaterdag 5 maart 2011 naar sportpaleis Ahoy te Rotterdam om zijn bekende en nieuwe hits ten gehore te brengen.

Ne-Yo is een Grammy award winner, zanger, schrijver, componist en producer. Hij is één van de meest getalenteerde muzikanten en heeft in minder dan vijf jaar drie nummer één albums uitgebracht en meer dan tien miljoen exemplaren verkocht. Hij heeft met de grootste artiesten samengewerkt variërend van Micheal Jackson tot Tim McGraw. Naast muzikant houd supertalent Ne-Yo zich ook bezig met acteren en is hier voor een korte periode mee bezig geweest, maar hij is nu terug met zijn vierde album ‘Libra Scale’.

De voorverkoop van dit concert zal van start gaan op zaterdag 4 december om 10.00. Tickets zijn te koop bij ticketservice en andere bekende verkoopadressen.

NEYO Live in concert + support act
Datum: Zaterdag 5 Maart 2011
Locatie: Ahoy, Rotterdam
Deuren open: 18.30 | Aanvang: 20:00

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.