Amsterdams R&B en hiphop talent gezocht

0

De inschrijving voor de vijftiende editie van Wanted, de Amsterdamse R&B en hiphop Talent Show is vanaf nu geopend. GRAP, de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek, organiseert de competitie voor aanstormende hiphop en R&B acts om deze een kans te geven zich in de kijker te spelen van publiek, pers en muziekindustrie.

Wanted is inmiddels een kweekvijver voor Amsterdams hiphop talent gebleken: eerdere edities kenden deelnemers als Ali B, Surya, Yes-R, Kimo, The Partysquad, Lange Frans en Baas B. De winnaar van Wanted gaat naar huis met een waardecheque voor muziekinstrumenten, een jaarabonnement op een muziektijdschrift, een waardecheque voor kleding, promo cd’s, diverse optredens waaronder op het Amsterdams Bevrijdingsfestival en bij Tegenwicht op Kink FM en een professionele fotoshoot. Inschrijven voor Wanted kan tot dinsdag 1 februari via het online inschrijfformulier op www.grap.net.

Wanted bestaat uit drie Talent Shows op dinsdag 1, woensdag 2 en dinsdag 8 maart in respectievelijk Bitterzoet, Panama en Winston Kingdom. De Talent Show in Winston Kingdom wordt gevolgd door een editie van Live on the Low. De finale, Most Wanted – the Final Showcase is op vrijdag 8 april in de Melkweg (Oude Zaal).
Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige plekken in de finale worden ingevuld door vijf wild cards, toegewezen door de jury. Wanted wordt gehost door Kimo en dj Clean Cut.

Inschrijven kan tot dinsdag 1 februari 2011 via het online inschrijfformulier op www.grap.net. Mail daarnaast je demo, biografie en promotiefoto naar wanted@grap.net. Langsbrengen of opsturen mag ook. Postadres: Stichting GRAP, postbus 10928, 1001 EX Amsterdam. Mailadres: wanted@grap.net. Bezoekadres: Beurs van Berlage, ingang Oudebrugsteeg 11, Amsterdam (ma t/m vr 12:00 – 17:00). Let op: je inschrijving is niet compleet zonder demo, biografie en (digitale) foto!

De GRAP organiseert naast Wanted ook andere competities, showcases en festivals zoals Freestyle voor de GRAP, de Amsterdamse Popprijs, Vinylized, Mooie Noten en Spelen voor de GRAP en is muziekproducent van het Amsterdams Bevrijdingsfestival. Ook biedt de GRAP advies en informatie aan bands en acts. Daarnaast is zij intermediair voor organisaties en stadsdelen. Voor meer informatie: Stichting GRAP, T: 020 420 8160, E: wanted@grap.net- www.grap.net.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.