Da Bounce Comedy Night Theater Zuidplein

0

De succesvolle Da Bounce Comedy Night staat op vrijdag 03 december voor de tweede keer dit seizoen in Theater Zuidplein. Naast topcomedians uit Londen en Amerika ook Spoken Word-, Dance- en DJ-acts. Een complete avond uit dus met spetterende optredens bomvol energie en spektakel. Geen ‘laid back’ humor, maar ‘straight in your face’ comedy. Die avond zetten Nabil (London), Dawn B (NY) en Mike Yard (NY) Theater Zuidplein op zijn kop.

De avond wordt gepresenteerd door Tricky Rick; een Nederlands-Amerikaanse MC die niemand op de eerste rij spaart. De Comedy Nights van Da Bounce zijn al 15 jaar lang een sensationele gebeurtenis met een internationale uitstraling. Comedians die deze stroming (urban comedy) gemaakt hebben tot wat ze nu zijn, zijn onder andere Eddie Murphy, Martin Lawrence en Chris Rock. Maar een Da Bounce Comedy Night is meer dan dat. Ook hip hop, streetdance en andere elementen uit de urban lifestyle zijn aanwezig in het theater. Kortom: mis het niet!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.