GoodTimes Owru Jari Bakka’na party 2010

0

–KAARTEN ZIJN UITVERKOCHT —

Ieder jaar vertrekken er duizenden Surinamers in december richting Paramaribo. Deze ‘heimwee-toeristen’ gaan bijna allemaal speciaal naar Suriname om de jaarwisseling en ‘Owru Jari’ daar mee te maken. Owru Jari is Surinaams voor ‘oud jaar’, en is in Suriname een groot, gezellig openluchtfeest dat in de namiddag (Bakka’na) begint. Maar die unieke Surinaamse sfeer die daar heerst en het bijbehorende feest op 31 december, is ook in Nederland te vinden!

GoodTimes organiseert op vrijdag 31 december 2010 namelijk haar jaarlijkse en traditionele Owru Jari Bakka’na party. Vanaf 14:00u in de namiddag barst het feest los in Rotterdam’s bekendste club .Off_Corso. Het feest begint dus Bakka’na en eindigt om 21.30u zodat de jaarwisseling en/of het nieuwjaar nog gezellig met de familie gevierd kan worden.

Zoals bij elk GoodTimes feest gaat ook deze editie om de beleving op het feest zelf. Daarom zijn er op de dag leuke (live) beelden te zien van de Owru Jari viering in Paramaribo, een heerlijke Surinaamse keuken en een speciale verrassing van boetiek Galaxy uit Paramaribo.Hoofdsponsor van het feest is Telesur Nederland (www.telesur.nl).

De line-up voor dit populaire Surinaamse oudejaarsfeest bestaat uit de vaste GoodTimes DJ’s en live muziek van de kawina formatie La Rouge, die het feest met hun opzwepende muziek naar een hoogtepunt zullen tillen. De voorverkoop van kaarten begint op vrijdag 10 december 2010. Het feest is ieder jaar ruim van te voren uitverkocht dus zorg ervoor dat je je kaartje op tijd koopt.

Voorverkoop van kaarten:
A’dam: Slijterij MITRA, Rokin | Krystal
Rotterdam: Billboard records (carlo):(west kruiskade) | Arvin
Den Haag: Naomi

–KAARTEN ZIJN UITVERKOCHT —

GoodTimes Owru Jari Bakka’na party 2010
Vrijdag 31 december 2010
14:00u ’s middags – 21.30u
Club .Off_Corso, Kruiskade 22, Rotterdam
Info: www.goodtimes.org

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.