Suzanna Lubrano bij TV Rijnmond

0

Op zondag 28 november en zondag 5 december a.s. wordt het Off-Corso tv-concert van de Rotterdams-Kaapverdiaanse zangeres Suzanna Lubrano in twee delen uitgezonden door TV Rijnmond. De uitzending begint op beide dagen om 17.18 uur, direct na het nieuws, en duurt telkens ruim een half uur. Het concert wordt elk uur herhaald, tot de volgende dag 16.18 uur.

Op vrijdag 3 december is Suzanna Lubrano de afsluitende act in de Amsterdamse Sugar Factory tijdens de Dutch Jazz & World Meeting 2010. Muziekprogrammeurs uit de hele wereld komen speciaal naar Amsterdam om kennis te maken met de Nederlandse Jazz en Wereldmuziek.

Momenteel is Suzanna Lubrano in de Amsterdamse Power Sound Studio druk in de weer met de opnamen voor haar zesde solo-album, dat komend voorjaar zal verschijnen. Als eerste zal vroeg in het nieuwe jaar een single en videoclip het levenslicht zien. Bekijk ook www.suzannalubrano.tv.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.