Boom Boom Beats gaat niet door

2

Het evenement ‘Boom Boom Beats’ dat gepland was op 4 december a.s., gaat niet door op die datum. Dat meldt de organisatie vandaag in een persbericht. Het evenement is uitgesteld naar een nog niet genoemde datum. Hieronder volgt het bericht van de organisatie:

Beste feestganger,

Wegens onmacht moeten wij tot onze spijt mededelen dat Boom Boom Beats op 04 dec. niet plaats kan vinden.
Vanwege de incidenten/rellen (house feesten) die in Hoek van Holland en Den Haag hebben plaats gevonden, zijn de gemeentes Den Haag en R’dam zeer kritisch geworden met het verlenen van evenementenvergunningen. Ondanks er op ONZE feesten (inmiddels voor de 12e keer georganiseerd) nooit ordeproblemen hebben plaatsgevonden, zijn wij helaas hiervan de dupe geworden. Wij zijn van mening dat een surinaams-caraibisch evenement niet vergeleken kan worden met house party’s.

We hebben getracht ons evenement te verhuizen van Den Haag naar R’dam (Maassilo), waarbij wij de afgelopen editie van BBB succesvol hebben georganiseerd.

Nadat gemeente Den Haag overleg heeft gehad met gemeente R’dam, hebben zij besloten dat op 04 dec Boom Boom Beats geen doorgang kan vinden, vanwege onvoldoende politie mankracht op deze datum.
Wij betreuren dit ten zeerste maar respecteren het besluit van gemeente R’dam. Voor ons rest er dan niets anders om het evenement te verplaatsen naar een ander datum die we binnenkort bekend maken op onze website.

Voor vragen/reacties : info@boomboombeats.com
Stg. Boom Boom Beats

- Advertentie -

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.