Ryan Leslie geeft 1 miljoen dollar beloning?

0

De Amerikaanse hiphopzanger Ryan Leslie, gisteren te gast in .Off_Corso (Rotterdam), reikt een cheque van liefst 1 miljoen dollar uit aan wie zijn gestolen laptop terugvindt. Op zijn MacBook stonden songs voor zijn volgende album. Leslie was op tournee in de Duitse stad Keulen, toen zijn computer en harde schijf werden ontvreemd uit een zwarte Mercedes. De wagen was onbewaakt, omdat zijn veiligheidsagenten hem op dat moment begeleidden naar het optreden. In de verdwenen zak staken ook 10.000 dollar cash geld en zijn paspoort.

De zanger zou oorspronkelijk 20.000 dollar schenken aan de vinder, maar hij is intussen zo wanhopig dat hij het bedrag verhoogde tot 1 miljoen dollar (720.000 euro). Dat maakte hij bekend in een filmpje op de videosite YouTube meldt De Standaard Online.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.