Boom Boom Beats verplaatst naar R’dam [UPDATE]

0

[UPDATE: 19/11/2010 – Boom Boom Beats gaat niet door]

Naar aanleiding van een incident op een houseparty op 30 oktober jongstleden, heeft Stichting Boom Boom Beats in overleg met de Gemeente Den Haag, besloten om het evenement Boom Boom Beats van 4 december te verplaatsen naar de Maassilo in Rotterdam. De volledige programmering met als hoofdact ‘Las Chicas del Can’ zal op deze locatie doorgang kunnen vinden, eveneens in 3 Areas. De kaartverkoop start vanaf volgende week woensdag 17 november op alle bekende vvk-adressen, zoals bekend gemaakt op www.boomboombeats.com.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.