Doutzen Kroes trouwt met Sunnery James

0

Nederlands mooiste en beroemdste topmodel Doutzen Kroes is zondagmiddag in het geheim getrouwd met haar vriend, de Surinaame DJ Sunnery James (Gorré). De twee hebben elkaar het ja-woord gegeven op een geheime locatie in Amsterdam. Doutzen en Sunnery werden uiteindelijk door AT5 bij hotel de Dylan aan de Keizersgracht gespot, waar ze afgeschermd door paraplu’s in een bootje stapten (klik hier voor de foto’s).

Doutzen en Sunnery zijn nu ruim een jaar samen en verwachten in januari een zoontje. Eind vorig jaar gingen ze samen naar Suriname vanwege een optreden van Sunnery op Nieuwjaarsdag. Bekijk ook het Waterkant.TV filmpje van Doutzen in Suriname:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.