Amsterdam Latin Festival in HMH

0

Eigenlijk begint de zomer dit jaar pas op 20 november, want dan barst het eerste Amsterdam Latin Festival los. Een festival dat je trakteert op de beste en meest populaire klanken uit Latijns Amerika en het Caribische gebied. Geniet van een avond vol top acts die zorgen voor een tropische sfeer.

Op de bill van dit eerste Amsterdam Latin Festival staat onder andere La Princesa de la Salsa India, die onlangs haar nieuwe album ‘Única’ lanceerde. Meesters van de zouk Kassay en Kaysha zullen met hun opzwepende klanken zorgen voor een dampend feestje. En ook Kevin Lyttle, Caché Deluxe en Prince Royce zullen niet ontbreken op dit spetterende latin event.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.