Spiekerboks: hele week in Amsterdam

0

Na een half seizoen try-outs is het eindelijk zover; Spiekerboks van Jeffrey Spalburg gaat in première en wel a.s. donderdag 4 november. Helaas zit die al helemaal vol, maar er zijn nog wel een aantal kaarten voor dinsdag 2, woensdag 3, vrijdag 5 en zaterdag 6 november. De voorstelling is in het gloednieuwe MC Theater op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

In november 2008 ging Jeffrey’s eerste avondvullende cabaretsolo BROMMERS KIEK’N in première. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over het verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn leven nu in de grote stad. Momenteel toert hij met zijn vervolg SPIEKERBOKS ook weer langs alle theaters in Nederland. Deze nieuwe cabaretsolo gaat over spijkerbroeken en subwoofers, maar vooral over vrouwen, vrouwen en vrouwen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.