Barrio Deluxe in vernieuwde vorm

0

Op vrijdag 19 november vindt Barrio Deluxe in zijn vernieuwde vorm plaats. Een van de veranderingen is dat 23. 00-01. 00u alleen maar Salsa, Bachata en Zouk word gedraaid en na dit tijdstip zal de avond aangevuld worden met de overige latin muziekstijlen. Het wordt dus een latin feest dat je niet wilt missen.

Barrio Deluxe is niet alleen het eerste feestje in Rotterdam dat een mix van al de latinstijlen ten gehore brengt, maar is ook het hotste latin feest voor de gezelligste, leukste en mooiste mensen van Rotterdam en omstreken. Bij Barrio Deluxe hoor je de beste Salsa, Reggaeton, Latin House, Merengue, Bachata, Zouk, Soca maar ook R&B en Hip Hop met latin invloeden komen ruimschoots aan bod.

De hete Caribische invloeden zetten je in vuur en vlam met een paar van de bekendste DJ’s op het gebied van Latin, Latin House en R&B. Dit keer zullen de volgende DJ’s acte de prèsence geven: DJ Pepez, DJ Ro-1, DJ Casanova, DJ Paligro.

Datum: Vrijdag 19 november 2010
Locatie: Thalia Lounge Rotterdam

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.