Murth Mossel met 1e Pers. Enkelv

0

Murth Mossel… je kent hem wel: van o.a. Flinke Namen en één van Nederlands grappigste comedians. Na een succesvol 1e seizoen, staat Murth Mossel in het theater met de reprise van zijn tweede avondvullende voorstelling ‘1e Pers. Enkelv.’ Zaterdag 6 november kan jij in Podium Mozaïek bij zijn show “1e Pers. Enkelv.” zijn en ook nog voor de show met hem dineren!

Tijdens dit 3gangen etentje zal Murth aan de hand van filmpjes meer vertellen over comedy en zijn show. Daarna wordt het schudden met een volle buik van het lachen! Een exclusieve avond die je niet snel zal vergeten! Reserveren voor het Diner Culturel kan tot uiterlijk 3 november. Bestel kaarten op www.podiummozaiek.nl of bel 020 5800 381

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.