Sabrina Starke in Theater Zuidplein

0

Vrijdag 5 november staat soul-diva Sabrina Starke met haar theaterconcert From the Root to the Soul in Theater Zuidplein. In 2006 begon de carrière van de Rotterdamse Sabrina op Zuid in Theater Zuidplein tijdens de finale van Talent Night. Ze won glansrijk. Daarna ging haar carrière razendsnel over de hele wereld! Nu is ze terug met een fantastisch theaterconcert en haar vaste band.

De carrière van Sabrina Starke bevindt zich sinds het uitkomen van haar debuutalbum Yellow Brick Road in een stroomversnelling. De cd werd uitgebracht door het befaamde Blue Note en bekroond met twee Edisons. Nu verrast ze haar fans met iets nieuws; een theatershow waarin ze verslag doet van haar reis van getalenteerde amateur naar succesvol zangeres. Ze speelt songs van haar oude, maar ook haar gloednieuwe album (Bags & Suitcases) en laat je kennismaken met de muziek die zij van huis uit mee kreeg; haar persoonlijke favorieten!

Bijna 900.000 mensen zagen Sabrina haar nieuwe single Sunny Days vertolken in DWDD. Voor wie het gemist heeft (of nog een keer wil terugzien), kijk hieronder:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.