Lloyd de Meza: “ik ben te hard aangepakt”

0

“De media hebben een totaal verkeerd beeld van mij geschetst”, vindt de veroordeelde R&B-zanger Lloyd de Meza. Hij vindt hij dat hij veel te hard is aangepakt. De rapper is veroordeeld voor betrokkenheid bij de ontvoering van een man in Osdorp en bedreiging met een wapen. De Meza zou de misdaad samen met zijn jeugdvriend P. Moody hebben gepleegd, waarmee hij het gelegenheidsduo Men of Honor vormde.

Maar van de beschuldigingen bleek tijdens de rechtszaak veel niet te kloppen. De verklaringen van het slachtoffer waren volgens de rechter vaak ongeloofwaardig. Na zes maanden kwam De Meza vrij. Hij heeft het er moeilijk mee dat hij nu als crimineel te boek staat, volgens hem is dat namelijk niet terecht.

AT5 sprak de rapper, kijk voor het hele verhaal naar het AT5-programma Blauw.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.