Tweede editie Black Music Special

0

Na het succes van de eerste editie met Jagged Edge, Next en Horace Brown heeft organisator Concert Group aangekondigd de tweede editie van het concert/evenement Black Music Special op vrijdag 12 november 2010 wederom te organiseren in The Sand te Amsterdam. Deze aankomende editie wordt aangevoerd door de Amerikaanse R&B sterren Marques Houston, J. Holiday en Pleasure P. Black Music Special is de perfecte mix tussen een concert en een gezellige avond uit die wordt gehouden in The Sand te Amsterdam. The Sand is een locatie die zich bewezen heeft geschikt te zijn voor succesvolle concerten en evenementen. Met de vorige editie gingen we terug naar de R&B roots uit de jaren ’90 maar deze tweede editie mag met recht een “Lady Killer” worden genoemd. Het podium zal betreden worden door drie top acts uit Amerika: Marques Houston, J. Holiday en Pleasure P.

De line-up wordt aangevoerd door de 29-jarige R&B ster Marques Houston, die tot 2002 deel uitmaakte van de R&B groep IMx en daarna succesvol een solo carrière startte waaruit hij verschillende hits creërde waaronder: “Naked”, “Circle” en “Favorite Girl”. Naast zijn carrière als artiest is Marques ook als acteur te zien geweest in verschillende blockbusters waaronder de bekende dansfilm “You Got Served” uit 2004.

Als tweede topact staat de 28-jarige R&B zanger J. Holiday op het programma die in 2007 een hit scoorde met het nummer “Bed”. Na het succes van deze single bracht hij de singles “Suffocate” en “I Won’t Tell” (featuring met Fat Joe) uit. Met zijn tweede album “Round 2” laat J. Holiday een nieuwe kant van zich zien waaronder met zijn hit “It’s Yours” die hij tevens bij Black Music Special ten gehore zal brengen.

Als kers op de taart wordt de live line-up van deze avond versterkt met 25-jarige R&B zanger Pleasure P die voor het eerst exclusief naar Nederland komt. Deze jonge artiest kennen we als ex-lead singer van de populaire R&B groep Pretty Ricky die o.a. hits uitbrachten zoals: “Grind On Me” en “On The Hotline”. In 2008 verliet Pleasure P de groep en ging hij als solo verder waarna hij de hits: “Did You Wrong” en ‘’Boyfriend #2” uitbracht.

Naast deze top live line-up zullen dj’s Irwan, Flava, The Freshmen, Nicky Fouquet, Mitchell Supreme, Kid Q & Rixs de avond vullen met de lekkerste Hiphop en R&B die tot in de late uurtjes door de speakers zullen dreunen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.