Vertegenwoordiger Indiase filmindustrie in NL

0

NL EVD Internationaal-Directeur Marije Hulshof (links) heeft gisterochtend de Indiase Bollywood filmregisseur Rahul Dholakia (o.a bekend van films als Parzania en Lamhaa) ontvangen. Op uitnodiging van ME-India is Dholakia hier met een vijftiental Indiase bedrijven uit de media- en entertainmentbusiness.

India heeft in potentie de grootste media- en entertainmentmarkt van de wereld. Op dit moment produceert India jaarlijks al meer films dan de Verenigde Staten. NL EVD Internationaal ziet (export)kansen voor de Nederlandse creatieve sector.

Het Indiase gezelschap wordt in contact gebracht met diverse en belangrijke Nederlandse producenten uit de media- en entertainmentindustrie met als doel het stimuleren van zaken doen met India.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.