Srefidensi party met La Fiësta in .Off_Corso

6

Op 25 november is het 35 jaar geleden dat Suriname onafhankelijk werd. Om deze mijlpaal uitbundig te vieren organiseert SURINAME.NL op vrijdag 26 november 2010 de grootste Srefidensi party van Nederland in de Rotterdamse club .Off_Corso (capaciteit 1.400 man).

Onafhankelijkheid
Srefidensi, oftewel onafhankelijkheid, markeert het einde van 300 jaar kolonisatie van Suriname door Nederland en de start van de ‘nieuwe’ Republiek Suriname. Met heel veel vreugde werd in 1975 de geboorte van Suriname gevierd. Deze 35ste verjaardag van de nog jonge Republiek mag dit jaar daarom niet onopgemerkt voorbij gaan.

La Fiësta
Om die reden wordt de Rotterdamse club .Off_Corso op vrijdag 26 november omgetoverd tot één grote Surinaamse happening met live muziek, danseressen, de beste Surinaamse DJ’s en lekker Surinaams eten. Zo staat de populaire live band La Fiësta garant voor een swingende avond en wordt de Surinaamse DJ KUIKEN speciaal overgevlogen uit Suriname. Als klap op de vuurpijl heeft de organisatie een live verrassingsact in petto! Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door CHIPPIE, International Prepaid, die de hoofdsponsor van dit evenement is.

Gratis naar Suriname
Wees er dus zeker bij want je maakt ook nog kans op een vliegreis naar Suriname. Onder de bezoekers die hun kaartje in de voorverkoop halen wordt op de avond namelijk een ticket naar Suriname verloot.

Srefidensi party 2010
Vrijdag 26 november 2010
Club .Off_Corso, Kruiskade 22 Rotterdam
DJ’s Meo Mania, Mix Master J, Kuiken (Suriname)
Live: La Fiësta en surpise act

- Advertentie -

6 REACTIES

 1. Kaarten zijn in de voorverkoop te halen bij:
  * A’dam: Krystal 0624554445
  * Delft: Sergio 0614180683
  * Rotterdam:
  – Billboard records (carlo):0614197072(west kruiskade)
  – Arvin 0637052704
  * Den Haag: 0613806151

 2. Bij Billboard verkochten ze voor €20,- faka?? Billboard heeft geen kaartjes meer..en je kon reserveren, ik dat gedaan..dag later kon ik ze ophalen..maar hij had geen kaarten en zou ze ook niet meer krijgen..hoe zit dat? uitverkocht of is er wel een reserveringslijst..?

  Vrede,
  Gur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.