Nieuwe voorstelling Jörgen Raymann

0

Na maandenlange voorbereidingen is cabaretier Jörgen Raymann afgelopen vrijdag gestart met de try-outs voor zijn nieuwe theatertour genaamd ‘Frede’. Een nieuwe hilarische voorstelling die je aankomend seizoen niet mag missen. De officiële première zal op zaterdag 13 november 2010 in Schouwburg Almere worden gehouden.

Als kind werd hij Fredeman (bangerik) genoemd, omdat hij bang was voor het donker, bang voor spoken, bang voor honden en als de dood voor de tuinman. In zijn puberteit vond hij het eng om met meisjes te praten, bang dat ze hem zouden uitlachen vanwege zijn puistenkop en zijn scheve tanden. Hij was bang voor Brian, de buurjongen die op karate zat en hem als boksbal gebruikte. In zijn studententijd was hij bang dat hij de verkeerde studie had gekozen, bij de verkeerde vereniging zat en werd hij geconfronteerd met examenvrees.

Naast hoogtevrees, smetvrees en faalangst heeft Jorgen een keur aan angsten die zijn leven beheersen. Hij neemt samen met zijn favoriete alter ego’s plaats op de bank en het publiek is zijn psychiater. Hopelijk is hij aan het eind van de avond over zijn podiumvrees heen. Kijk voor de speellijst van de nieuwe theatershow ‘Frede’ op de site van Mojo Theater.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.