Release ‘So Soulful’ mix met Sylvana Simons

0

Vandaag released Quality Time Online, het online soulmagazine van Nederland, ‘So Soulful Volume 2’ met muziek van Nederlandse soultalenten. Door de soul van onder meer Caro Emerald, Alain Clark, Waylon en Sabrina Starke heeft de Nederlandse soul enorm aan terrein gewonnen. Soul van Nederlandse bodem staat anno 2010 hoog in de hitlijsten en wordt volop gedraaid op de populaire radiostations. Met de release van ‘So Soulful Volume 2’ wil Quality Time Online Nederlandse soulartiesten eren voor hun bijdrage aan het succes van de Nederlandse soulmuziek. De mix bevat nummers van onder meer Giovanca, Pam Feather, Rob van der Wouw en Shirma Rouse. De muziek is gemixt door Dj Soptimus Prime en wordt gehost door Sylvana Simons. ‘So Soulful Volume 2’ is vanaf vandaag gratis te downloaden via: http://www.qualitytimeonline.nl/2010/09/28/so-soulful-volume-2-met-sylvana-simons/

Sylvana Simons neemt het stokje over van Humberto Tan die vorig jaar het eerste deel van de So Soulful serie presenteerde. ”Als iemand belangrijk is in de Nederlandse soulscene dan is dat Sylvana wel. Met haar Tv-programma ‘Sylvana’s Soul’ in de jaren ’90 op TMF heeft ze een belangrijke basis gelegd voor de Nederlandse soulartiest van nu. We zijn dan ook verheugd dat Sylvana ‘So Soulful Volume 2’ wil presenteren.” aldus Richard van Zanten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.