‘Mannen worden steeds vrouwelijker’

0

Je kunt hem de afgelopen jaren in vele hoedanigheden zijn tegengekomen. In het theater met zijn eigen cabaretvoorstelling Brommers Kiek’n. Als acteur op het podium bij Made In Da Shade, als comedian bij het Comedycafe of als schrijver van TV programma’s. Vanaf deze maand is hij ook als ‘old skool papi’ te zien in het TV programma van Jörgen Raymann, ‘Zo Raymann’.

In november 2008 ging Jeffrey’s eerste avondvullende cabaretsolo BROMMERS KIEK’N in première. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over het verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn leven nu in de grote stad. Momenteel toert hij met zijn vervolg SPIEKERBOKS ook weer langs alle theaters in Nederland. Deze nieuwe cabaretsolo gaat over spijkerbroeken en subwoofers, maar vooral over vrouwen, vrouwen en vrouwen. De kick-off is op 1 oktober in Nijmegen. Check hier de data.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.