Laatste theater tour van Re-Play

0

Na de succesvolle toers van ‘The Trip’ en ‘Lost in Music’ is het tijd voor een nieuwe show van Re-Play: ‘Van Rotown to Motown’. De muzikale mannen hebben Rotterdam (Rotown) als thuisbasis, de plek waar ze ook hun grootste hits schreven. Motown is de bijnaam van Detroit en een samentrekking van ‘motor’ en ‘town’, de stad waar vele legendarische zangers hun platen opnamen.

Als eerbetoon aan al die grote namen, mochten de fans van Re-Play mede het repertoire voor de show bepalen. De groep maakte uit de suggesties een mix van bekende swingende up-tempo stukken, bloedmooie ballads en eigen hits . Samen met hun vijfkoppige band en het humoristische gebabbel van de mannen tussendoor, is het de ideale combinatie om u uit de stoelen te krijgen.

Het word een spetterende muzikale show zoals we van Re-Play gewend zijn. Dit is tevens de laatste keer dat de heren het theater in gaan, dus de laatste kans om Re-Play in het theater mee te maken.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.