Prijs voor cabaretier Jeffrey Spalburg

0

Voorafgaande aan de try-out van cabaretier Jandino Asporaat in ’t Verborgen Theater te Boekelo, nam cabaretier Jeffrey Spalburg dinsdagavond j.l. de Verborgen Bokaal 2010 in ontvangst uit handen van collega Thijs Kemperink en theaterdirecteur Gerold Beekman. Kemperink gaf een mini-optreden, waarbij hij lovende woorden had voor genomineerden Jeffrey Spalburg, Berry Lussenburg en Tom Sligting.

Winnaar Jeffrey Spalburg, die de publieksprijs kreeg voor zijn programma ‘Spiekerboks’, liet weten dat hij zeer verguld was met de Verborgen Bokaal en sprak de wens uit dat er ooit een prijs voor het leukste theater zou komen: “’t Verborgen Theater staat in de top 3 van mijn favoriete theatertjes en daar zou ook wel eens een prijs voor mogen komen.” Het publiek beloonde Spalburg met een staande ovatie.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.