Zanger Lloyd de Meza voor de rechter

0

De bekende R&B-zanger Lloyd de Meza wordt verdacht van ontvoering, afpersing en mishandeling van een man in Osdorp in maart van dit jaar. De Meza scoorde een aantal hits met de groep Arnhemsgewijs. Ook had hij een nummer 1 hit met Def Rhymz getiteld ‘Schudden’. De laatste jaren vormde hij een duo met rapper P Moody. Toevallig of niet, de laatstgenoemde is een van de andere verdachten in de zaak meldt AT5.

Het slachtoffer, de 24-jarige Mohammed Ben S., is overigens geen willekeurig, onschuldig slachtoffer. Hij heeft een geschiedenis met beide verdachten. De zaak komt aanstaande vrijdag voor de rechter. Dan moet duidelijk worden of de samenwerking van beide zangers daadwerkelijk op meer gebieden was dan zang alleen.

Het AT5 programma Blauw zette de feiten over de zaak tegen De Meza dinsdag op een rijtje. Bekijk hier de uitzending.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.