Vrouw eist vergoeding van Busta Rhymes

0

De Amerikaanse rapper Busta Rhymes is aangeklaagd wegens mishandeling. De rapper zou eind juni een glas naar een vrouw in een restaurant hebben gegooid, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

De vrouw was aan het eten met haar partner in een restaurant in Beverly Hills. Vervolgens ontstond een woordenwisseling met Rhymes en zijn zus, die aan de tafel naast haar zaten. Rhymes zijn zus, begon tegen de vrouw te schreeuwen dat ze te dichtbij zat. De rapper bemoeide zich er ook mee en gooide een glas naar haar. Dat miste haar maar net.

De vrouw eist nu 250 duizend dollar schadevergoeding.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.