Comedyshow ‘Fatu’ weer van start

0

Het is weer zover. Na een lange zomerstop gaat de leukste comedyshow van Nederland met het warmste publiek weer van start. Elke laatste zondag van de maand is het lachen geblazen tijdens ‘Fatu’ in het Bijlmer Parktheater. Fatu is het podium voor nationale comedians in Amsterdam Zuidoost met elke editie een nieuwe line-up.

Komedianten en cabaretiers als Jorgen Raymann, Rachid Larouz Roue Verveer en Jan jaap van der Wal vermaakten al het publiek. Op 26 september presenteert Fatu Reinier Meijer, Anuar en Jim Speelmans. Fatu is elke laatste zondag van de maand om 15:00 te beleven in het Bijlmerpark Theater. Host: Jeffrey Spalburg en muziek van DJ Phantom (Raggadonz)

Wat: Fatu met Anuar, Reinier Meijer en Jim Speelmans
Wanneer: Zondag 26 september 2010 om 15:00 uur
Waar: Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240, 1102 DR Amsterdam – meer info: www.fatu.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.