Zomercarnaval verder zonder Ortel Mobile

0

De Rotterdamse evenementen Zomercarnaval en het Dunya Festival gaan in 2011 verder zonder hoofdsponsor Ortel Mobile. Na een samenwerking van vijf jaar nemen Ortel Mobile en de twee evenementen afscheid van elkaar. Het bedrijf verbindt vanaf 2011 niet langer z’n naam aan de twee evenementen van evenementenorganisator DUCOS Productions.

Guus Dutrieux van DUCOS Productions: “Uiteraard betreuren we de beslissing van Ortel Mobile, maar we zijn tegelijkertijd trots op het resultaat dat geboekt is in de afgelopen jaren. Dunya en Zomercarnaval blijken krachtige marketingplatforms voor een brede doelgroep met veel mogelijkheden voor interactie en activering”. Wim Noordzij, verantwoordelijk voor de sponsorwerving bij DUCOS ziet met het vertrek van Ortel Mobile nieuwe kansen en gaat op zoek naar nieuwe samenwerkingen voor de evenementen in 2011.

Het Dunya Festival beleeft op zondag 29 mei 2011 z’n 34e editie en Zomercarnaval vindt op 29 en 30 juli 2011 voor de 27e keer plaats.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.