Soul definitief uit de underground

0

Op 28 september 2010 presenteert Quality Time Online, het online soulmagazine van Nederland, ‘So Soulful Volume 2’ met muziek van Nederlandse soultalenten. Door de soul van onder meer Caro Emerald, Alain Clark, Waylon en Sabrina Starke heeft de Nederlandse soul enorm aan terrein gewonnen. Soul van Nederlandse bodem staat anno 2010 hoog in de hitlijsten en wordt volop gedraaid op de populaire radiostations.

Met de release van ‘So Soulful Volume 2’ wil Quality Time Online Nederlandse soulartiesten eren voor hun bijdrage aan het succes van de Nederlandse soul. Verwacht nummers van onder meer Giovanca, Pam Feather, Rob van der Wouw en Shirma Rouse gemixt door Dj Soptimus Prime.

‘So Soulful Volume 2’ is vanaf 28 september gratis te downloaden op www.qualitytimeonline.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.