OBSESSIONZ in Escape

0

Vrijdag 17 september is het dan zover, OBSESSIONZ bestaat 1 jaar… en dat gaat groots gevierd worden! In de twee sfeervolle areas van Escape wordt het deze keer hotter dan hot. Want alle remmen gaan los om het 1 jarig bestaan te vieren. Deze keer kan je echt niet om OBSESSIONZ heen. Want met de meest sexy combinatie van house, eclectic en salsa zorgen wij ervoor dat je deze avond niet snel zal vergeten.

De line-up met top DJ’s zoals Michael Mendoza, Irwan, Alvaro, Brian Chundro ft. Santos, Frank, Flava, Waylon Pereira en vele anderen, zorgt ervoor dat deze avond voor jou gegarandeerd een groot succes wordt. Met hun vette sounds verzekeren wij dat je het OBSESSIONZ virus zeker te pakken zal krijgen.

En speciaal voor deze 1 Year Anniversary Edition hebben wij voor de salsaliefhebbers DJ’s Willy, Alex Gee, Kera en Mimo geboekt. Deze alom bekende heren uit het salsa dance circuit staan erom bekend dat hun tropische beats iedereen in de meest zwoele sferen weten te brengen.

Vrijdag 17 september in Escape
Time: 23.00 – 05.00 uur
Age: 21+

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.