Verloofde Davids: ‘geen klappen gevallen’

0

De verloofde van Edgar Davids zegt dat er zaterdagavond absoluut geen klappen zijn gevallen in Tuschinski. De voetballer zou in de Amsterdamse bioscoop een vrouw tot twee keer toe hebben geslagen melden sommige media.

Zijn verloofde Olcay Gulsen reageert in het programma RTL Boulevard. “We hadden net vier kaartjes gekocht. De vrouw zat op onze plekken. Toen we haar er op aanspraken, werd ze meteen agressief en begon ze met schelden. Het was ‘Bijlmertuig’.”

Olcay schrok zich dood. “Ze duwde me keihard tegen de muur. Als reactie duwde Edgar haar terug. Ik hoop dat de beelden vrijkomen, want dat kan iedereen zien wat er echt gebeurde.” De Amsterdamse modeontwerpster steunt haar geliefde. “Hij is een goede man. Hij nam het op voor zijn vrouw.”

De vrouw beweert dat zij een klap op haar rug kreeg op het moment dat zij opstond om plaats te maken. Daarna zou Davids haar in het gezicht hebben geslagen. Beide partijen deden aangifte bij de politie.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.