Dirt Klup met Cache Deluxe

0

Alles omgedraaid en geswitcht. Niks zoals je het normaal van Off Corso gewend bent . Dirt & Sexy zal centraal staan in deze editie van Dirt Klup . Met een flitsende line-up en meer dan spectaculaire performances van Cache Deluxe . Hierdoor kan Dirt Klup niks anders doen dan gaan knallen.

Marvelous K en Sky zijn namen die je al regelmatig bent tegengekomen , maar koppel je deze aan Biggi ( uit Breda ) dan krijg je een Dirt & Sexy gevoel als nooit te voren , onlangs tijdens Meet The Streets liet hij bij vele bezoekers hun mond open staan van bewondering.

Cache Deluxe kennen we allemaal wel van de hit ? Kroel ?. Deze gezellige, doorgedraaide bandleden weet op elke plek wel een feestje te bouwen. Deze avond in Dirt Klup zullen ze dan ook menig bezoeker op zijn kop laten staan, is het niet van hun flowzinnen, dan wel met hun humor. These are going to be some performances you will not forget! Van deze Dirt Klup kan alleen maar gezegd worden dat deze gaat knallen.

Met een line-up die bijna uit zijn voegen knalt, een zaal die oogverblindend aangekleed gaat worden, je zult in een ambiance verkeren en je wanen in andere werelden. Nee, niks is wat je van te voren je kan inbeelden, alles zal anders zijn. Een ontdekkingstocht met een paar ultieme uitschieters, wie wil dat niet beleven? Kom en ervaar het zelf op 17 september.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.