VIBEZ 10 september in Zsa Zsa Zsu

0

Vrijdag 10 september 2010 mag je alvast noteren in jouw uitgaansagenda. So Funky Groove Entertainment brengt met trots voor jouw genot “VIBEZ”, het URBAN evenement van Suriname met exclusief GILLY GONZALES achter de draaitafels van Zsa Zsa Zsu. Dit keer wordt hij bijgestaan door MC DUST.

De heren van Big Thymers zullen middels een live dance act de avond op hun eigen manier de juiste extra vibe meegeven. Kom genieten maar vooral mee viben op de muziek. Voorverkoop SRD 15 exclusief bij Boembox (Maretraite Mall en Domineestraat) en op de avond zelf aan de poort. Luister dagelijks naar Radio 1 (FM 103.1) met MC Dust om vrij kaarten te winnen.

VIBEZ is powered by Zsa Zsa Zsu, Radio 1, Boembox and Media Cat.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.