Dode bij schietpartij partycentrum Zoetermeer

0

Een 23-jarige man uit Rotterdam is in de nacht van zaterdag op zondag neergeschoten toen hij voor een partycentrum aan de Van der Hagenstraat in Zoetermeer stond. Er zijn diverse schoten gelost, aldus de politie, die drie verdachten aanhield. Wat de aanleiding was voor de schietpartij, is nog onbekend. Ook kan de politie nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer.

De schietpartij deed zich voor rond 05.00 uur. In het partycentrum vond vermoedelijk een Antilliaans feest plaats (Welcome Beursalen Party 2010), met zo’n achthonderd bezoekers. De politie was snel ter plaatse, agenten waren in de buurt voor een ander incident, toen zij de schoten hoorden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.