Giovanca naar Curaçao North Sea Jazz

0

Jazz zangeres Giovanca Ostiana staat dit weekeinde op het Curaçao North Sea Jazz Festival. Dit wordt het eerste eigen concert van de 33-jarige zangeres met Curaçaose roots op het eiland. Eerder stond Giovanca daar op het podium om zangeres Izaline Calister vocaal te ondersteunen. “Mijn ouders gaan mee naar de Antillen. Zij zijn gespannen, hun kind treedt op in hun thuisland” zegt ze in De Telegraaf.

Giovanca zal haar familie zaterdag trakteren op haar hits On my way, Drop It en nummers van haar nieuwe album While I’m Awake. “Het is de eerste editie van Curaçao North Sea Jazz. Lionel Richie treedt op, John Legend. Ze wilden ook mensen van Curaçao, iedereen weet dat ik Antilliaans ben. Een radiostation heeft een actie opgezet om mij daar te krijgen. Zo van ’jij bent een van ons’. Ik was ontroerd” aldus Giovanca in de krant.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.