Afscheidstour Willie Colón door Europa

1

In zijn lange carrière van ruim 45 jaar heeft Willie Colón meer dan 40 miljoen albums wereldwijd verkocht. Colón heeft verschillende keren in Europa opgetreden maar nog nooit in Nederland. “Siembra” de best verkochte Salsa-Album aller tijden staat op zijn naam in samen werking met de andere grootheid Ruben Blades. De eerste en de laatste kans om salsa-meester Willie Colón te zien optreden in Nederland is op vrijdag 8 oktober 2010.

Willie Colón in Amsterdam (NY / Puerto Rico) “Afscheidstour door Europa”
Datum: vrijdag 8 oktober 2010
Tijd: 23:00 uur – 05:00 uur
Lokatie: The Sand
Adres: Mekongweg 5, Amsterdam (dichtbij station Sloterdijk)
Deejays: Sosa – Mauri – Edwin – El Che – Beto

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Mooi om deze man in het zonnetje te zetten. Goede muzikanten moeten wij koesteren. Ik wil daarom attent maken een reünieparty van Oscar Harris & The Twinkle Stars, de meest succesvolle Surinaamse formatie ooit, op zondag 19 september 2010 te Amsterdam, Rhone Zaal, Rhoneweg 12-14. Meer info zie website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.