Ex-‘Spice Girl’ Mel B. gaat scheiden

0

Voormalig ‘Spice Girl’ Mel B. gaat scheiden van haar man Stephen Belafonte. De filmproducent heeft dat zelf laten weten aan de Britse krant Daily Mirror. “Het is over”, zei Belafonte tegen de krant. “Mel gaat gauw weer terug naar Engeland, maar ik ga niet met haar mee.”

De aanstaande ex-echtgenoot van Mel B. zegt al met zijn advocaten over de scheiding te hebben gesproken. De twee stapten in 2007 in het huwelijksbootje. Het huwelijk kwam nog geen half jaar na de breuk tussen Mel B. en acteur Eddie Murphy, die samen een 3-jarig dochtertje hebben.

De zangeres heeft nog een 11-jarige dochter uit haar relatie met de Nederlands-Surinaamse danser Jimmy Gulzar.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.