Wyclef zingt over uitsluiting verkiezingen

0

Hiphopster Wyclef Jean doet in een nieuw nummer zingend zijn beklag over de gang van zaken in Haïti, waar hij werd uitgesloten van deelname aan de presidentsverkiezingen. Lokale radiostations draaiden donderdag voor het eerst het nummer.

In het lied roept de 40-jarige in Haïti geboren artiest in het Creools op de leden van de kiescommissie, die hem weigerden op de kandidatenlijst voor de presidentsverkiezingen te zetten, op te pakken. Hij stelt in het nummer dat de Haïtiaanse president Rene Preval achter zijn diskwalificatie zit.

Jean werd geweigerd omdat niet vijf jaar aaneengesloten in het Caraïbische land heeft gewoond. Zijn advocaten zijn een beroepsprocedure begonnen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.