‘Poppekast’van Deng Boy Fu A Birti

0

Surinaamse humor in een Nederlands jasje of Nederlandse humor in een Surinaams jasje? Dat is de comedy show van Deng Boy Fu A Birti. Met hun live optreden ‘Lissie’ en ‘Pom Pastei’ wisten de heren de afgelopen jaren volle zalen te trekken in het Zuidplein Theater te Rotterdam. In september zijn ze terug met een nieuw live optreden getiteld ‘Poppekast’, welke op zondag 12 september 2010 in première gaat.

Het recept van ‘Deng Boy’ is inmiddels bekend; veel humor, veel zelfspot en vooral veel onzin. Mocht je om wat voor reden dan ook de eerdere show(s) hebben gemist, zorg dan dat je op 12 september 2010 bij ‘Poppekast’ aanwezig bent, want het gaat -zoals ze op z’n Surinaams zeggen….- ‘bossen’!

‘Poppekast’ van Deng Boy Fu A Birti
Zondag 12 september 2010
Zuidplein Theater Rotterdam
Aanvang 20:00u – Toegang: € 15,- p.p.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.