Clip over nieuwsitem in hitlijst VS

0

De YouTube-hit ‘Bed Intruder Song‘ heeft de Amerikaanse hitlijst gehaald en is via iTunes te koop. De videoclip is gemaakt van dit bestaand nieuwsitem over een verkrachter, dat uitgezonden werd door het Amerikaanse TV station WAFF.

Het nummer is een zogenaamd ‘Auto-tune The News‘ song van The Gregory Brothers. Auto-tune The News is een hype, waarbij een echt nieuwsitem gesampled word tot een song. De ‘Bed Intruder Song’ is gemaakt van een lokaal nieuwsitem over een verkrachter. Vooral de broer van de aangerande vrouw wordt gebruikt .

Volgens iTunes krijgt de broer een deel van de inkomsten van het liedje.

Het originele nieuwsitem:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.