Wyclef Jean geeft het niet op

0

De Haïtiaans-Amerikaanse hip-hopzanger Wyclef Jean geeft zijn aspiraties om president van Haïti te worden nog niet op. Zijn advocaten tekenen maandag beroep aan tegen het besluit van de nationale kiesraad om hem te diskwalificeren. Zij zullen een document overleggen ‘waaruit blijkt dat alles in orde is’.

In een telefoongesprek met Associated Press zei de bij de bevolking razend populaire Jean zondag dat het Haïtiaanse politieke establishment hem buiten de deur probeert te houden. Op Twitter zegt hij hierover: Tomorrow our Lawyers are appealing the decision of the CEP. We have met all the requirements set by the laws. And the law must be Respected.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.