Caro Emerald verbreekt record Jackson

0

De Nederlands-Arubaanse zangeres Caro Emerald heeft een legendarisch record gevestigd. Ze staat 27 weken op nummer een met haar debuutalbum Deleted Scenes From the Cutting Room Floor. Emerald verbreekt daarmee het record van Michael Jacksons album Thriller. Thriller hield het in 1983 26 weken vol op de eerste plek in de hitlijst.

Emerald, wiens moeder afkomstig is van Aruba en opa en oma uit Suriname, moest de nummer 1-positie twee keer afstaan.

Met drie singles, Back It Up, A Nigt Like This en That Man, afkomstig van haar debuutalbum, scoorde ze hits in Nederland. A Night Like This is momenteel ook een succes in Frankrijk en Italië. Haar cd wordt later uitgebracht in verschillende landen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.