Wyclef ondergedoken om doodsbedreigingen

0

Wyclef Jean zit ondergedoken. De 37-jarige zanger die een gooi wil doen naar het presidentschap van Haïti verstopt zich in verband met doodsbedreigingen. Jean ontving naar eigen zeggen meerdere dreigtelefoontjes. Een anonieme beller zei tegen Jean dat hij Haïti moest verlaten. Dat heeft de zanger niet gedaan, maar hij zit wel ondergedoken op het Caribische eiland.

Jean wacht op een besluit van de kiescommissie van Haïti, die moet bepalen of de zanger inderdaad mee mag doen aan de presidentsverkiezingen. Het besluit zou dinsdag vallen, maar is uitgesteld tot vrijdag.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.