Doble-R concert van Metropole Orkest

0

Naar aanleiding van de nieuwe documentaire van Vincent Soekra en Ivette Forsters, die op Curaçao speurden naar het leven en de muziek van componist en bandleider Rignald Recordino, brengt het Metropole Orkest een hommage aan deze legendarische artiest, beter bekend als Doble-R. Het orkest zal de belangrijkste composities uit zijn oeuvre uitvoeren, bijgestaan door speciale gastvocalisten als Karin Bloemen, Izaline Calister, Barry Hay, Giovanca, Lilian Vieira, Mister Saab (Curaçao), Gibi Doran (Curaçao) en Edgar Burgos (Trafassi).

De concerten zijn op 25 en 26 november in het Concertgebouw in Amsterdam en de Doelen in Rotterdam.De registratie van het concert en de documentaire zijn hoogstwaarschijnlijk in december te zien op de Nederlandse televisie. Na afloop van het concert is er gelegenheid tot dansen op live muziek en medewerking van een DJ.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.