Wyclef vrijdag op Antilliaanse feesten

0

De topacts van de Antilliaanse feesten te Hoogstraaten wisselen van datum. In broederlijk overleg hebben Wyclef en Jorge Celedon de datum van hun optreden verwisseld; podium en aanvangsuur blijven hetzelfde. Oorzaak is een onverwachte verplichting die Wyclef Jean heeft op zaterdag 14 augustus in Port-Au-Prince, Haiti.

Wyclef vertrekt na de show – zonder zijn crew – richting Paris Orly, voor zijn vlucht. Dit heeft alles te maken met de turbulentie rond zijn kandidatuur voor het presidentschap. De zanger bracht de organisatie persoonlijk op de hoogte en vroeg hen de volgende korte verklaring uit te sturen.

New York, august 9th
Dear Fans, Thanks for your support. I have some good news and bad news. First, the bad news. Unfortunately, due to circumstances beyond my control I will not be able to perform on Saturday. The good news, I will be performing on Friday. If you bought your tickets for Saturday alone, you can come and rock out with me. I am looking forward to seeing you all there.
Wyclef

Mensen die zaterdagtickets zouden gekocht hebben voor Wyclef Jean, kunnen daarmee nu probleemloos op vrijdag binnen. Omgekeerd is dit ook het geval voor de vrijdagtickets, die op zaterdag kunnen gebruikt worden.

Wyclef Jean: vrijdag 13 augustus, hoofdpodium 01hr00
Jorge Celedon & Jimmy Zambrano: zaterdag, hoofdpodium 01hr00

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.